Vanderstichelenstraat 9, 8370 Blankenberge, Belgie info@acaciablankenberge.be +32 478 93 69 30

Reviews

Qualité, empathique des patrons. Chambre très confortable, super petit déjeuner.  

Qualité,

(Jean-Marie Hansoulle,)
Je komt niet door een grote inkomhal naar binnen, dat niet, maar… Prettige ontvangst (drankje). Gratis koffiezetten op de kamer. Hd-tv met vele zenders. Minibar met veel keuze (en economisch geprijsd). Een heel lekker bed! Geslapen als een prins. En omdat ik in de sector werk: ‘Brandveiligheid 100 procent ok’. Snel internet. Je voelt dat de eigenaars leven voor hun hotel. En alhoewel wij geen uur van ontbijt hadden opgegeven stond men ‘s morgens snel klaar voor ons. En ik heb al wat ontbeten, maar ik zeg jullie eerlijk: zulk een lekker ontbijt heb ik nog nergens anders ooit in een hotel gehad. De vraag of ik een eitje wou (spek, spiegel, roer, noem maar op, ze hebben het)? Neen, ik niet, want er was al veel te veel keuze. Echt vers geperst sinaasappelsap, heerlijk! Alles met liefde bereid. ‘Die hebben de hele middenstand van Blankenberge deze ochtend voor ons afgelopen’ liet mijn vrouw zich ontvallen… ”  

Prettige ontvangst,

(Richard,)
“Supervriendelijk personeel, een heel mooie en moderne kamer en een zeer lekker ontbijt.”  

Supervriendelijk personeel,

(Eline,)
“Heel vriendelijke ontvangen , direct een thuis gevoel . Uitstekend bed , ontbijt met alles erop en eraan . Gaan zeker nog terug .”  

Heel vriendelijk ontvangen,

(Moonen,)
Vooral de gastvrijheid van Jan en Katrien , de fantastische uitbaters . Het lekkere en verse ontbijt , met eitjes naar keuze en de propere en gezellige kamers !!! Voor ons een 11 op 10 !!! Doe zo verder , wij komen nog zeker terug!!! Robby

Gastvrijheid,

(,)
Dit hotel was pas gerenoveerd. Heel mooie kamers en echt een rustig hotel.Ook was het ontbijt lekker en zeker genoeg.Gaan zeker terug naar daar.Ideaal voor kortverblijf.  

Zalig en rustgevend.,

(Yvette,)
Superontvangst. Supermensen die het hotel leiden. Je voelt er jou thuis en je kan niks mis vragen. Niet aan Katrien en niet aan jan. Wat lieve zoontjes en een koddig hondje Ciske. Bedankt Jan en Katrine jullie gaan ons zeker weer zien.

Superontvangst,

(Dany en Lyna,)